Acer Aspire XC105 och TC100/105 är den nya serien med stationära datorer ifrån Acer

Aspire XC-serien är den perfekta lösningen för dig som har begränsat med utrymme men ändå vill ha en stationär dator. TC-serien är en dator i typisk micro-tower-format för en ökad flexibilitet.
Båda serierna har en elegant modern design som förstärks av den rundade ytan på fram sidan med borstad metallfinish. Glänsande svart, silverkrom, borstat silver – ger ett stilfullt och elegant intryck.

XC- och TC-serien erbjuds med ett stort urval av den senaste generationens AMD APU. Vilket i sin tur gör att laddningstiderna kortas ner drastiskt. TC-serien levereras med en rad olika kraftulla grafiklösningar vilket ger dig en otrolig HD-upplevelse med utmärkt bildkvalitet. HDMI 1.4 porten gör det möjligt att med dessa datorer kan kopplas ihop med 3D-skärmar för en 3D-upplevelse.

Upp till 16GB levereras både XC och TC-serien gör att systemets prestanda för multitasking, snabbare surf och snabbare nätverksupplevelser förbättras drastiskt. Multi-kortläsare ger dig enkelt bilderna ifrån kameran till skärmen. XC och TC-serien har Gigabit Ethernet och trådlös anslutning för anslutningen antingen via trådbundet eller trådlöst nätverk, plus att de kan dra nytta av Acers Always Connect-teknologi som automatiskt upptäcker och registrerar de oftast besökta åtkomspunkterna.

Aspire XC förväntas kosta från 3 495 SEK och Aspire TC från 3 995 SEK och finns tillgänglig i Augusti månad.

Tidigare artikelNyhet: LG säljer en miljon Optimus G Pro i Korea
Nästa artikelNyhet: Ingenting blir säkert när det gäller Wii U

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn