Macbook Pro

Att Apples Macbooks är dyra och har en ganska hög prislapp visste vi om sedan tidigare, men att den nästan kunde kosta 100 000 kr överraskar, eller?

Under gårdagen så överraskade Apple med att presentera nya Macbook Pro med nya M2 Pro och M2 Max-chip, inte helt oväntat kanske fick vi räkna med en ganska hög prislapp.

Nya Macbook Pro med M2-chip kommer i storlekarna 14- och 16-tum, väljer man 16-tum och maxar specifikationen på den så hamnar man på priset 86 995 kronor(!).

För detta får man då:

  • M2 Max med 12-kärnig processor, 38-kärnig grafik och 16-kärnig Neural Engine
  • 96 GB RAM
  • 8 TB SSD-lagring

Det är mycket pengar för en Macbook Pro, men frågan är hur länge kommer den att hålla värdet uppe? Apple är snälla nog och bjuder på frakten i alla fall.

Youtubern MKBHD och hans personal testade nyligen att ”byta” in sin Mac Pro som är tre år gammal och kostade i inköp 52 199 dollar för att se hur mycket pengar dom skulle få för den. Jag tror inte ens ni kan gissa, 970 dollar tycker Apple den är värd och detta är mer än vad en iPhone 14 Pro kostar.

Det som är ännu mer skrämmande är att Apple tydligen fortfarande säljer denna Mac Pro för… ni gissade rätt 52 199 dollar.

 

Tidigare artikelMac Mini med M2 och M2 Pro har släppts
Nästa artikelSony har flera kommande spel under 2023

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn