Magic Leap har gjort sig kända för sina AR-glasögon och snart är det dags för andra generationen som blir betydligt kompaktare.

Att augmented reality (AR) inte tagit fart mer än vad det gjort nu överraskar, men kanske kan Magic Leap 2 få fart på denna tekniken på riktigt. Magic Leap 2 är ett nytt AR-glasögon som är planerat att släppas under 2022 och som vi kan se på storleken så är dom betydligt mer kompakta än föregångaren.

Det har inte avslöjats allt för mycket specifikationer gällande Magic Leap 2 men ska vara första glasögonen som klarar av ljusa miljöer, man behöver alltså inga mörka rum längre.

Magic Leap som företag har haft det tufft, ett företag som grundades 2010 och som fick med sig enorma investeringar från bland annat Google och Qualcomm. Men första Magic Leap glasögonen blev allt annat än en succe, närmare bestämt en flopp.

Vi hoppas nu att Magic Leap 2 kanske kan ändra på detta men då får det även vara en prislapp som fler är villiga att betala, Magic Leap var ingen billig historia när dom släpptes.

Tidigare artikelApple bjuder in till event redan nästa vecka
Nästa artikelSamsung bjuder in till Unpacked Part 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn