Nokia släppte en överraskning, 25 år senare så har 3210 gjort en comeback och på sätt och vis känner vi igen designen, men vem kommer köpa den?

25 år efter att 3210 lanserades första gången har Nokia nu släppt telefonen på nytt, denna gången inte helt oväntat kanske med en ny design, ny modern teknik men samtidigt försökt behålla mycket av det som faktiskt får den att se ut som en 3210.

Nya Nokia 3210 kommer i färgerna Scuba Blue, Grunge Black och Y2K Gold. Detta är precis som då en enkel telefon så det går inte att installera en massa appar och annat, det finns dock 4G och Bluetooth 5.0 och laddas via USB.C, telefonen ska desssutom ha lång batteritid tack vare allt detta.

Skärmen är på 2,4 tum QVGA-skärm som jag tror räcker för dom som väljer just denna telefonen, batteriet är på 1450 mAh som är utbytbart, precis som för 25 år sedan. Planerar man att ta mycket bilder så har man en 2 MP kamera på baksidan och 128 MB intern lagring, det går att utöka med 32 GB micros-SD.

Operativsystemet i nya 3210 är inte Android utan istället något som HMD/Nokia kallar för S30+.

Som ni märker är inte detta något kraftpaket och inte i syfte heller, är man dock sugen på nya Nokia 3210 så kostar den 999 kr och ska gå att köpa nu.

KällaHMD
Tidigare artikelSennheiser har presenterat HD 620S
Nästa artikelDags för ett nytt Pac-Man-spel

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn