No Man’s Sky nästa stora uppdatering har släppts

177

No Man’s Sky fortsätter att uppdateras med stora uppdateringar lite då och då, nu har senaste uppdateringen Frontiers släppts.

Om det finns ett spel som verkligen har rest sig från att vara en besvikelse till att faktiskt leverera gång på gång så är det No Man’s Sky.

Hittills har Hello Games släppt 17 stora uppdateringar till No Man’s Sky och det ser inte ut som att dom kommer sluta släppa uppdateringar precis. Frontiers som är den senaste uppdateringen som släppts nu kommer erbjuda en hel del nyheter och förbättringar.

Bland annat hittar vi möjligheten att bygga sin egna bosättning, sin egna koloni mer eller mindre, det kommer även finnas olika sätt att skydda sin bosättning såsom turrets och liknande. Det ska även vara enklare att bygga sin bas, exakt hur får man nog testa själv, det ska även finnas över 250 nya saker att bygga sin bas med.

Finns mer att utforska, nya fiender, nya NPC, helt enkelt en massa nytt för No Man’s Sky. Lite andra trevliga nyheter som inte är ingame men helt klart något som många väntat på är bland annat att vi nu har 15 saveslots istället för 5. Det ska även bli lättare att ladda upp sin sparfil i molnet för att kunna skifta mellan PC och konsol, stort plus!

No Man’s Sky: Frontiers har släppts redan på samtliga plattformar och är som vanligt en gratis uppdatering.

 

Tidigare artikelBose har släppt nya QuietComfort 45
Nästa artikelPlaystation Plus spelen i september bekräftade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn