Nintendo Live 2023

Nintendo har nu gått ut och bekräftat sitt spelevent som denna gången kommer att hållas utanför Japan, närmare bestämt Seattle.

Nintendo Live 2023 har haft en ganska bred resa, 2018 och 2019 hade Nintendo sitt event i Kyoto, Japan sedan 2020 och 2021 valde Nintendo att ställa in Nintendo Liveh helt pågrund av pandemin och 2022 hade man detta i Tokyo.

Nu meddelar Nintendo att Nintendo Live 2023 kommer lämna Japan för att ta oss till Seattle Convention Center i USA. Nintendo Live 2023 kommer att hålla mellan den 1-4 september och inte helt oväntat kanske förväntar vi oss att se en hel del nyheter både i nya spel men även hårdvara.

Under dessa fyra dagar kommer man på eventet att spela en hel del spel, se flera olika framträdanden samt följa och delta i spelturneringar med Nintendo-spel förstås.

Är man sugen att gå på Nintendo Live 2023 så är biljetterna faktiskt helt gratis, men dock gäller det att vara snabb då det endast kommer finnas ett begränsat antal och man måste registrera sig för att få en.

Tidigare artikelApple har släppt Final Cut Pro och Logic Pro till iPad
Nästa artikelApple har släppt årets Watch Pride Edition-armband

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn