Nanoleaf

Detta är i standbyläget och att dra 96 procent mindre energi då är stort och ett plus för många idag, men det finns en liten process.

Nanoleaf-lampor finns i allt fler hem och kontor runt om i världen, men dom lyser kanske inte alltid och när dom är i standbyläge så vill man att det ska dra så lite energi som möjligt.

Dom lamporna det handlar om är Nanoleaf Shapes har minskat med hela 96 procent men även Nanoleaf Lines har minskat sin förbrukning i standbyläge med 50 procent. Detta gäller dock endast i version 7.1.0 av Nanoleaf-appen så det gäller att man laddar ner denna.

Förutom det så finns det även lite steg med lamporna som man måste göra, inget komplicerat men ni kan läsa det nedan:

Ladda ned uppdateringen via appen om du inte redan gjort detta. Kontrollera att det är version 7.1.0. Dra sedan ut strömkontakten till dina Nanoleaf-enheter, vänta i 10 sekunder, och stoppa sedan tillbaka kontakten i vägguttaget igen. När uppstartssekvensen är fullförd kommer panelerna att återuppta den senast spelade belysningsscenen som de visade. Efter ytterligare 2-3 minuter kommer firmwareuppdateringen att börja fungera och standby-elförbrukningen att minska.

Källapress.nanoleaf.me
Tidigare artikelOnePlus lovar fyra OS-uppdateringar för vissa modeller
Nästa artikelAmnesia: The Bunker kom som en överraskning

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn