Xbox-teamet har en hel del på gång som dom nu har delat med sig lite utav nyheter, bland annat att dom ska släppa fyra spel på fler konsoler.

Precis som lovat så höll Xbox i en så kallad kort podcast igår för att berätta lite mer om framtiden som vi har att se fram emot med Xbox. Phil Spencer fanns självklart på plats och började att med att dela med sig om vi kommer få se Xbox-exklusiva spel på fler konsoler, korta svaret ja, men endast fyra titlar.

Det handlar just nu endast på fyra titlar, exakt vilka spel det är ville Phil inte avslöja, det vi vet är att det inte handlar om Starfield eller Indiana Jones and the Great Circle. Men internet har inte helt oväntat kanske redan lyckats lista ut detta kanske och spelen det ryktas handla om är

  1. Sea of Thieves
  2. Hi-Fi Rush
  3. Pentiment
  4. Grounded

SÅ det handlar alltså inte om ett Halo eller Hellblade på Playstation, istället ska Xbox testa släppa redan släppta spel på andra konsoler som vi misstänker handlar om PS5 och kanske även Switch.

Jag misstänker att detta är ett litet test som Xbox gör med dessa spelen, se hur stort intresse det finns och om går allt vägen kanske vi får se fler exklusiva Xbox-spel på andra konsoler, dock tror jag aldrig dom större titlarna kommer släppas på andra konsoler, såsom Halo och Gears of War.

Tidigare artikelNvidia har gått om Google i värdering
Nästa artikelGame Pass kommer inte till fler plattformar

2 kommentarer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn