Marvel’s Midnight Suns ser ut att dröja till 2023

161

Firaxis har fullt upp med Marvel’s Midnight Suns och meddelar nu att dom behöver mer tid men spelet saknar ett nytt släppdatum.

Tidigare i år meddelade Firaxis att Marvel’s Midnight Suns skulle släppas under andra halvan av 2022, kort och gott verkade 7 oktober vara det spikade datumet. Men nu meddelar utvecklarna att dom inte kommer kunna släppa det som tänkt utan istället siktar in sig på ”någon gång under finansåret”.

För dom som inte vet så pågår finansåret fram till den sista mars 2023 så nån gång under fram tills dess kommer spelet att släppas. För att göra det hela lite mer krångligt så gäller detta endast till PC, PS5 och Xbox Series, när det gäller PS4, Xbox One och Switch så lanseras dessa vid ett senare tillfälle.

Firaxis behöver helt enkelt mer tid på sig med Marvel’s Midnight Suns och främst för att detta är deras största spel någonsin men också för att dom verkligen vill leverera det fansen förväntar sig. Vi har inget emot att vänta, ge oss ett bra spel som vi kommer minnas som ett mästerverk istället för en flopp.

Tidigare artikelKan ett Tekken 8 vara nära?
Nästa artikelCreative presenterar soundbaren Stage Air V2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn