Marvel 1943: Rise of Hydra har utannonserats

180

Nu har första riktiga trailern till Marvel 1943: Rise of Hydra släpps och detta ser otroligt bra ut, det lilla vi fått se här.

Jag ska vara ärlig och säga att när jag såg denna trailern av Marvel 1943: Rise of Hydra första gången så trodde jag detta var en animerad film från Disney och Marvel, tänkte samtidigt vad håller dom på med, varför gör dom detta.

Men när jag sedan läser kommentarer och ser att detta faktiskt är ett spel så blir jag både pepp och otroligt imponerad över det grafiska. Detta är kanske inte ingame men vi har fått reda på att detta är renderat i realtid i Unreal Engine 5.4, det är så spelet kommer att se ut när vi spelar, återstår och se när det släpps 2025.

Det är egentligen redan 2022 som vi fick reda på att Amy Hennings som tidigare är känd för Uncharted-spelen jobbar med Sky Dance New Medias Marvel på ett nytt projekt som ska kretsa runt Captain America och Black Panther.

Nu är det bekräftat att spelet heter Marvel 1943: Rise of Hydra och i trailern får vi se dessa två strida mot och med varandra. Det ska utspela sig under andra världskriget och det kommer vara fyra karaktärer i fokus, förutom två tidigare nämnda har vi även soldaten Gabriel Jones och Wakanda-spionen Nanali.

Marvel 1943: Rise of Hydra har inget släppdatum och det dröjer till 2025 innan spelet faktiskt släpps, men kanske har vi tur och får se lite gameplay redan i år.

Tidigare artikelStardew Valleys 1.6-uppdatering bjuder på massa nytt
Nästa artikelNy trailer visar upp mer av Chrono Odyssey

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn