Logitech fortsätter att satsa på övervakning i hemmet och Circle View är en kamera som är fokuserad på Apple-användarna.

Kort och gott kan man säga att Circle View är samma som Circle 2 fast i ny färg och som fokuserar på Apple HomeKit. Det är just HomeKit som är det kameran har i fokus, anpassad för Apple-användarna.

Det som gömmer sig under skalet är precis som hos Circle 2 en kamera som klarar 1080p-video och har ett synfält som klarar av hela 180 grader. Circle View kommer även kunna spela in i mörker tack vare infraröd kamera som har en räckvidd på 4,5 meter.

Logitech Circle View får dock nöja sig med endast 2,4 GHz trådlöst nätverk vilket är en nedgradering från Circle 2 som klarar av 5 GHz, antingen ett skrivfel eller så har Logitech nedgraderat Circle View.

Man behöver inte oroa sig för att ha Circle View utomhus då kameran är IP64-klassad och klarar lite fukt och damm, dock är den inte trådlös och man måste använda kabel som av någon anledning är vit och inte samma färg som kameran.

Logitech Circle View kommer börja säljas slutet på maj och prislappen ligger på 1 999 kronor. Kameran kan antingen köpas hos Logitech eller hos Apple.

Tidigare artikelPlaystation 4 med The Last of Us: Part 2-tema
Nästa artikelMafia II och III: Definitive Edition har släppts

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn