Logitech visar upp en Millenium Falcon version av G502 X Plus

612

Att kombinera Star Wars med möss och tangentbord är inget nytt, men just denna kombinationen från Logitech ser ut att passa fint.

Av någon anledning så har Logitech valt att släppa en ny G502 X Plus som är tungt inspirerad av Millenium Falcon i Star Wars, men varför släpps den just nu? Finns varken några Star Wars-filmer eller spel som släpps nu.

Logitech G502 X Plus som fått ganska mycket ris, främst för sin form och design vilket gör att den sitter bra i handen, men även för funktioner såsom möjligheten att välja mellan 100 till hela 25 600 DPI och maximal hastighet på 400 tum per sekund.

Är man orolig för batteritid på en trådlös mus som Logitech G502 X Plus så kan ni vara lugna, stänger man av allt RGB så ska batteritiden ligga på 120 timmar, är dock RGB ett måste så får man nöja sig med 37 timmar.

Det tråkiga är att Logitech G502 X Plus Millenium Falcon verkar endast komma till USA och Kanada som det ser ut nu, men kanske har vi tur att den kommer till Europa. Prislappen ligger på 160 dollar.

Tidigare artikelCircle K erbjuder nu många snabbladdare
Nästa artikelRecension: Lords of the Fallen

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn