Logitech har släppt sin första 60 procent tangentbord i G Pro-serien, G Pro X 60 kan vara tangentbordet för dom som gillar minimala tangentbord.

Att se ett 60 procent tangentbord idag är inget ovanligt, men ovanligt för att komma från Logitech som nu också erbjuder detta.

G Pro X 60 heter modellen från Logitech och detta är alltså ett tangentbord som är väldigt kompakt och då också saknar numpad, piltangenter och extra funktionsknappar.

Logitech G Pro X 60

Brytarna som sitter på G Pro X 60 är hybridbrytare GX Optical och går att välja antingen som taktilt eller linjärt, så lite val finns det om det är ett måste. Logitech är tydliga med att dessa brytare är betydligt snabbare att aktivera än traditionella mekaniska brytare.

Logitech G Pro X 60 går att anslutas antingen via Lightspeed-dongle eller bluetooth, då ligger batteritiden på cirka 65 timmar. Det finns även en USB-C port om man vill köra med sladd istället.

Logitech G Pro X 60 har säljstart den 22 april och släpps då i färgerna svart, vitt och rosa. Prislappen ligger då på 2 299 kronor.

Logitech G Pro X 60

Källalogitechg.com
Tidigare artikelBattlefield 2042 får inga fler säsonger
Nästa artikelSlay the Spire 2 har utannonserats

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn