Början på året fick vi reda på att Logitech och Herman Miller samarbetar med att ta fram en rejäl gamingstol som nu har presenterats.

När jag fick höra att Logitech och Herman Miller påbörjat ett samarbete insåg jag ganska snabbt att detta förmodligen kommer bli en dyr stol, Herman Miller är annars kända för att göra väldigt bra stolar men till en hög prislapp.

Nu har dom tillsammans presenterat Embody Gaming Chair som är en stol med fokus på ergonomin samt att man kommer kunna ställa in stolen på flera olika sätt med hjälp av olika reglage. Herman Miller berättar om en ny funktion som dom kallar för ”Dynamic Pixel Circulation” som ska underlätta att sitta under längre spelsessioner och fördela vikten mer jämt på stolen bland annat, helt enkelt bättre komfort.

Men smakar det så kostar det, Embody Gaming Chair ska gå att beställa nu och prislappen ligger på 1 331 euro.

Förutom en ny stol så passade Herman Miller även på att släppa ett gamingskrivbord som dom kallar för Nevi Gaming Desk och detta kostar 1 145 euro, sist men inte minst en monitorarm Ollin Monitor Arm för 197 euro. Dyra möbler men Herman Miller är även kända för att leverera med hög kvalitet.

Logitech Herman Miller Embody Gaming Chair Logitech Herman Miller Embody Gaming Chair Logitech Herman Miller Embody Gaming Chair Logitech Herman Miller Embody Gaming Chair Logitech Herman Miller Embody Gaming Chair

Tidigare artikelOnePlus Buds deras första true wireless-lurar
Nästa artikelStar Wars: Squadrons gameplay imponerar inte

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn