Logitech och Herman Miller släpper ny gamingstol

375

Herman Miller har tillsammans med Logitech ännu en gång släppt en ny gamingstol och denna gången går den under namnet Vantum.

Att investera i en stol är nog det bästa man kan göra om man har ett stillasittande jobb eller spelar mycket kanske, ”a true gamer” behöver en bra stol.

Logitech och Herman Miller har ännu en gång presenterat en ny gamingstol vid namn Vantum som ännu en gång är en påkostad stol men helt klart en investering för många.

Vantum ska enligt Herman Miller vara en stol som man byggt helt från grunden med fokus på gamers och ska passa just gamers perfekt, det dom fokuserat på även denna gången är ergonomin där en av nyheterna är nackstödet. Ryggstödet ska dessutom ha mer stöd på flera punkter som bland annat gör det möjligt att justera flera sittställningar. Materialet på Vantum har förbättrats där det nu finns ett material som ska ”andas” mer under långa spelsessioner vilket känns som ett måste.

Vantum klarar av en maxvikt på 136 kg och själva stolen i sig väger 16,7 kg. Sitthöjden i sig kan man välja att anpassa mellan 457 och 559 mm.

Ett annat stor plus är att Herman Miller har tillverkat Vantum av återvunnet material och ska vara återvinningsbar upp till 90 procent den dagen stolen har gjort sitt.

Vantum kommer erbjudas i tre olika färger som är vit, röd eller svart. Herman Miller är säkra på sin grej och erbjuder 12 års garanti på sina stolar, så även Vantum. Prislappen för Vantum är 14 623 kronor och har en leveranstid på 16 veckor.

Herman Miller Vantum

Tidigare artikelCompany of Heroes 3 försenas till 2023
Nästa artikelNo Man’s Sky finns nu på Nintendo Switch

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn