Logitech G som äger Astro har nu presenterat sina nya flaggskepps hörlurar som kanske är just det alla vill ha, räkna dock med en hög prislapp.

Astro A50 X har tillslut visats upp och det finns en hel del nyheter här. Inte helt oväntat kanske så kommer detta headset att ha stöd för PC, Playstation och Xbox, vill man så kan man koppla in alla tre plattformarna till basstationen och skifta lätt mellan dom.

Basstationen är mer än bara en basstation, man kan se den mer som en HDMI-switch då man kan koppla in HDMI från konsolerna in i basstationen och sedan en sladd ut till skärm/TV för att enkelt skifta mellan konsolerna.

Är man orolig för bild eller ljud så har Logitech och Astro tänkt på detta, basstationen har nämligen stöd för ALLM och VRR för att få bästa möjliga ljud och bild fastän man väljer att använda den som HDMI-switch.

Högtalarelementen som sitter i Astro A50 X är desamma som sitter i Logitech Pro X 2 som är tillverkade i grafen-material som i sin tur ska ge mindre ljudförvrägningar och bättre ljudåtergivning. Mikrofonen har inte helt oväntat även dne fått sig ett rejält lyft som fångar upp ljudet bättre samt filtrerar bort allt oljud.

Batteritiden för Astro A50 X ska enligt Logitech ligga på 24 timmar, men med tanke på den snygga och rätt stilrena basstationen så tror jag att headsetet kommer sitta just där när man inte använder det i dom flesta fallen.

Vill man införskaffa sig ett Astro A50 X till julklapp får man dock vara snabb, hedsetet börjar säljas 22 december och prislappen kommer ligga på 4 699 kronor.

Astro A50 X Logitech G Astro A50 X Logitech G Astro A50 X Logitech G Astro A50 X Logitech G

Tidigare artikelDragon Age: Dreadwolf har fått en ny teaser trailer
Nästa artikelWithings lanserar sin hybriklocka ScanWatch Nova

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn