Logitech har nu släppt en ny kollektion inom gaming som denna gången lägger mer fokus på kvinnliga gamers med sin Aurora-kollektionen.

Aurora-kollektionen är en ganska stor nyhet där Logitech G denna gången lägger fokus på kvinnliga gamers genom denna kollektion och serier. Aurora-kollektionen kommer att bestå av:

  • G735 – Trådlösa gamingheadset
  • G715 – Trådlöst gaming tangentbord
  • G713 – Trådbundet gaming tangentbord
  • G705 – Trådlös gamingmus

Som vi kan se på designen av dessa produkter så är dom lite ”mjukare” i ljusa färger och jag skulle ändå tycka detta kan passa alla, jag gillar det då det inte skriker ”gaming”.

G735 som är headsetet kommer i endast en färg som är vita, men däremot kommer man kunna byta ut öronkuddarna till två andra färger som är Pink Dawn och Green Flash. Runt hela den yttre kåpan hittar vi RGB som man enkelt kan styra via Logitech G Hub. G735 blir dessutom dom första lurarna med Blue VO!CE som ger större valmöjligheter av konfigurationer av rösten. Batteritiden ska ligga på 56 timmar om man väljer bort RGB, lurarna har dessutom stöd för Bluetooth och Logitech LIGHTSPEED.

Logitech G Aurora

G713 och G715 är två identiska tangentbord förutom att ena är trådlöst G715 medan det andra kräver en sladd. Detta tangentbordet har Logitech valt att utrusta med GX Brown-brytare som är en smaksak. Det finns en mediakontroll uppe till höger som påminner om det vi sett hos G900-tangentborden. När det kommer till RGB så hittar vi som en ram runt hela tangentbordet som lyser upp, när det gäller batteritiden ska den ligga på cirka 25 timmar. Till dessa tangentborden skickar Logitech med Cloud-soft handledsstöd som är nytt.

G705 är den trådlösa musen som är en mindre modell och ska passa bättre till dom med lite mindre händer. Vikten på denna mus ligger på endast 85 gram där man kan välja att använda antingen Bluetooth eller Logitech LIGHTSPEED.

Logitech G Aurora

Men förutom dessa produkter så har Logitech även släppt en hel del tillbehör som ingår i Aurora-kollektionen. Vi hittar bland annat olika bärväskor, öronkuddarna i olika färger, boom-mikrofoner i olika färger från Blue, top-plates för tangentborden om man vill byta färger, olika musmattor samt lite andra tillbehör.

Precis som alla Logitech G’s produkter är hela Aurora-kollektionen certifierad
koldioxidneutral, vilket innebär att vi finansierar högkvalitativ klimatkompensation
för att reducera produktens klimatavtryck. Produkterna innehåller material som är
återvinningsbart efter användning och pappersförpackningen kommer från
FSCTM-certifierade skogar. För mer information om våra satsningar inom
hållbarhet.

Logitech G Aurora

Priserna som gäller för samtliga produkter ser ut som följande:

  • Logitech G735 – 2 499 kronor
  • Logitech G715 – 2 099 kronor
  • Logitech G713 – 1 899 kronor
  • Logitech G705 – 1 099 kronor
  • Blue Yeti USB-mikrofon – 1 299 kronor

Hela Aurora-kollektionen finns att köpa redan nu på logitechg.com och kommer att finnas hos flera återförsäljare inom kort.

Logitech G Aurora Logitech G Aurora Logitech G Aurora Logitech G Aurora Logitech G Aurora Logitech G Aurora Logitech G Aurora

Tidigare artikelOfficiella bilder på OnePlus 10T har släppts
Nästa artikelWrath of the Lich King till WoW-classic har ett datum

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn