Lite mer gameplay från Marvel’s Avengers

30

Marvel’s Avengers är fortfarande några månader bort men lite gameplay skadar inte och frågan är om detta är vad vi har väntat på, vad tycker ni?

Precis som lovat så har Crystal Dynamics visat oss mer av Marvel’s Avengers som kommer ha lite olika spellägen som vi nu fått en närmare titt på.

Vi har vanliga singleplayeruppdrag, War Zones som är ett Co-op läge och tillslut får vi se M.O.D.O.K som ser ut att ha stor roll i spelet.

War Zones som kanske är intressant för många kommer spelas av tre spelare som får välja varsin hjälte, antingen spelar man med andra spelare eller så väljer man AI. Uppdragen i War Zones är tagna från serietidningarna som kommer ta oss till nya områden och visa nya karaktärer som vi kanske inte är vana vid om vi bara sett Avengers filmerna.

Marvel’s Avengers släpps den 4 september till PC, PS4 och Xbox One. Det är även bekräftat att Marvel’s Avengers kommer till PS5 och Xbox Series X längre fram och den uppdateringen blir gratis om man redan äger spelet på tidigare generationen konsol.

Tidigare artikelOlympus slutar med kameror av god anledning
Nästa artikelPhilips nya gamingskärm med B&W högtalare

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn