LG fortsätter att imponera med sina skärmar och denna gången har vi en 4K UHD-upplöst skärm men extremt låg responstid samt stöd för G-sync.

LG sa i början på året att dom har en del skärmar på gång med bland annat fokuserat på gaming och där har vi krav på hög prestanda men samtidigt en hög upplösning för bästa möjliga grafik och upplevelse.

Ultragear 27GN950 är en ny skärm från LG som är utrustad med en Nano IPS-panel vilket i sin tur har en upplösning på 3 840 x 2 160 pixlar så vi kommer kort och gott spela i 4K-upplösning. Responstiden ligger på 1 millisekunder grå till grå (GTG) vilket är riktigt imponerande.

Är man behov av hög uppdateringsfrekvens så levererar LG även här då skärmen kommer ha stöd för 144 Hz och stöd för G-sync samt AMD Freesync.

När det kommer till portar i Ultragear 27GN950 så hittar vi en Displayport och två stycken HDMI-portar. För att få ut max av skärmen när det kommer till upplösning och uppdateringsfrekvens så är det Displayport som gäller.

LG har inte avslöjat några priser för Ultragear 27GN950 men spekulationerna från återförsäljarna säger runt 10 000 kronor, vi har även inget datum om när skärmen börjar säljas. Återförsäljare har dock skrivit att dom får in skärmen slutet på augusti så vi hoppas det är det som gäller.

LG Ultragear 27GN950

Tidigare artikelÅrsprenumeration av Xbox Live Gold är borta
Nästa artikelOnePlus Nord har presenterats och den imponerar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn