LG har som vanligt flera nya tv-apparater igång för 2023 och deras OLED kommer bland annat bli ljusare samt bättre webOS.

LG ligger verkligen inte på latsidan när det gäller deras TV-apparater och nu vet vi lite mer vad vi har att se fram emot under 2023.

Modellerna G3,C3 och Z3 kommer att få betydligt bättre ljusstyrka och detta tack vare LG:s OLED Evo-teknik samt med nya a9 AI-processor Gen 6. Den nya hårdvara ska ge ett rejält lyft på 2023-modellerna och OLED-apparaterna bli ännu bättre.

Samtliga nya modeller kommer ha stöd för HDMI 2.1a samt vara först ut med stöd för Quick Media Switching VRR (QMS-VRR) som ska kunna byta mellan olika bildfrekvenser snabbare och detta egentligen utan att man märker av det, till exempel kommer inte skärmen bli svart när man byter bildfrekvens. Dom kommer dessutom att ha stöd för G-Sync och AMD Freesync.

Förutom att hårdvaran blir bättre så kommer även webOS att få sig en uppdatering genom att bli smartare samt att hemmaskärmen har gjort om med något som LG kallar för ”quick cards”.

LG OLED

Tidigare artikelKan Fortnite vara påväg tillbaka till iOS?
Nästa artikelNya Qi2 standarden påminner om Apple Magsafe

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn