LG har släppt sin första trådlösa OLED-TV

614

Men riktigt helt trådlös är den förstås inte, det som jag hade hoppats på eller trott men lite trådlös är den i form av ljud och bild.

Jag är nog inte ensam om att vilja ha en trådlös TV, men då menar jag helt trådlös i form av ström också. LG har gjort ett försök med en trådlös TV men det handlar då inte om ström.

LG Signature OLED M-serien är alltså en TV som kommer erbjuda trådlöst video- och ljudöverföring. När det kommer till video så är det 4K upp till 12 Hz som gäller och detta görs med hjälp av en teknik som heter Zero Connect och ska enligt LG själva att klara upp till tre gånger så mycket som Wi-Fi 6e klarar av.

Detta är ganska förståeligt och något som definitivt kommer att behövas, det som är ett stort plus är att signalen i sig kommer att vara dynamiskt och anpassa sig efter omgivningen för att få den bästa video och ljud.

Men som ni kanske gissat så kommer inte dessa tv-apparater vara särskilt billiga.

LG OLED M7 på 97 tum kommer att kosta 299 999 kronor medan 83 tummaren går på 94 990 kronor och 77 tum på 65 990 kronor. Alla tre modellerna kommer att ha säljstart under hösten så kanske blir detta årets julklapp för någon?

Tidigare artikelMarvel’s Spider-Man 2 får ny trailer med fokus på New York
Nästa artikelApple har börjat sälja en USB-C till Lightning-adapter

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn