Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid

Lenovo har tagit fram en hybrid-PC-tablet som både kan köra på Windows men även Android i tablet-läge, är det något vi vill ha?

Lenovo är oftast dom som vågar tänja på gränserna när det gäller en PC och nu har dom gjort det igen.

På CES 2024 så hade Lenovo med sig sin ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid som är en hybrid-PC som betyder att det är en PC och en surfplatta (tablet). När det är i PC-mode alltså att skärmen sitter fast i tangentbordet som heter ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid Station så kör den på Windows och är som vilken laptop som helst, när man kopplar loss skärmen från tangentbordet så är den en surfplatta som kör på Android.

Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid

Under skalet på ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid Station (tangentbordet) hittar vi Intel Core Ultra 7 med 32GB RAM och 1 TB lagring. Men i själva ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid hittar vi en Snapdragon 8+ Gen 1 och 12 GB RAM.

Vem som egentligen vill ha denna produkten vet jag inte, det låter väldigt bra i teorin men återstår att se om detta är något konsumenterna vill ha.

Lenovo planerar att börja sälja ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid undre andra kvartalet i år, prislappen kommer ligga på cirka 2000 dollar.

Tidigare artikelNvidia presenterar RTX 4070 / 4080 Super
Nästa artikelAsus ROG Phone 8 kan vara telefonen för många

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn