Lenovo fortsätter att uppdatera ThinkPad och Yoga Slim som denna gången bland annat utrustas med OLED-skärm.

Nu har även Lenovo visat upp sina nya laptops som är utrustade med Qualcomms Snapdragon X Elite-chip som har stort fokus på AI-prestanda denna gången.

Yoga Slim 7x 14 Gen 9 kommer alltså med Snapdragon X Elite-processor som man kan välja att få med upp till 32 GB RAM men även upp emot 1 TB SSD. När det gäller skärmen så är det nu en 14,5-tum OLED-pekskärm som jag tror kommer passa alldeles utmärkt på denna tunna dator. Nya Yoga Slim är nämligen endast 1,3 cm tunn och väger 1,27 kg.

Lenovo Yoga Slim 7x 14 Gen 9

ThinkPad T14s Gen 6 kommer även den med Snapdragon X Elite-processor men här kan vi istället välja upp till 64 GB RAM och det kommer finnas tre olika skärmar att välja bland, en 14-tum IPS, en 14-tum IPS som pekskärm och en 14-tum OLED som bland annat kommer täcka 100 procent DCI-P3 färgomfång samt 400 nits i ljusstyrka.

Lenovo har dessutom utrustat ThinkPad T14s Gen 6 generöst med portar, vi hittar här två stycken USB-A, två stycken USB4 Type-C, en HDMI 2.1 och ett 3,5mm uttag. Men fastän att ThinkPad T14s Gen 6 är ganska fullspecad så väger den samma som Yoga Slim 7x 14 Gen 9 på 1,27 kg men är dock lite tjockare på 1,7 cm.

Båda modellerna är planerade att börja säljas under juni månad, prislappen har dock ännu inte avslöjats.

Källanews.lenovo.com
Tidigare artikelTrailer för Fortnite Battle Royale Chapter 5 Season 3
Nästa artikelPlaystation Plus spelen för juni månad

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn