Bloodborne som släpptes 2015 är fortfarande ett spel som är väldigt omtalat idag och nu är det dags igen och kanske får fler chansen att prova på spelet.

Det har länge ryktats fram och tillbaka om att Bloodborne ska komma till PC, men än idag har vi inte fått ta del av detta.

Men nu kommer det nya uppgifter från flera källor om att Bloodborne håller på att få sig en remaster i 4K-upplösning vilket i samma veva betyder att spelet inom kort även kommer släppas på PC samt Playstation 5

Som vi vet så skulle Sony hålla i ett PS5-event nu i veckan där man bland annat planerade att bekräfta dessa uppgifter, men som vi vet så valde Sony att skjuta fram detta event. Det är inte From Software själva som gör denna remaster utan man har tagit hjälp av Blue Point samt Q Loc som ska göra att spelet kör i 4K, 60 FPS samt nästintill inga laddtider.

Även Demon Soul’s ska vara på gång att få sig en rejäl remaster som ska släppas på PS5 längre fram, om alla dessa uppgifter stämmer återstår att se men eftersom allt fler källor säger samma sak låter det inte helt omöjligt.

Tror inte många hade klagat på att få spela en storfavorit hos många på PC och nästa generation konsol.

Tidigare artikelThe Guerilla Collective flyttar fram en vecka
Nästa artikelFörsta gameplay från Project CARS 3

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn