Apple har mycket på gång, men det senaste rykten säger att dom även har en iPhone Ultra på gång, vågar vi tro på det?

Det är den välkände Mark Gurman som nu har börjar prata om att Apple skulle ha en ny typ av iPhone-modell på gång i form av en iPhone Ultra och som ska släppas redan 2024. Om detta stämmer så är det tänkt att släppa telefonen i samband med iPhone 16 och att det blir en ersättare mot Pro Max som finns idag.

Ett annat tecken är att Apples VD Tim Cook inte verkar vara helt emot detta från senaste kvartalsrapporten där höga prislappen på deras produkter inte är ett problem för konsumenterna:

”Prisökningen är inget problem. Faktum är att konsumenterna förmodligen skulle kunna spendera mer. Jag tror att folk är villiga att verkligen sträcka sin budget för att få det bästa de har råd med i den kategorin. iPhone har blivit en viktig del av folks liv, och används för betalningar, för att kontrollera det smarta hemmet, hålla koll på hälsan och lagring av bankdata.”

Men en iPhone Ultra blir det alltså inte i år, vi får fortfarande nöja oss med iPhone 15 Pro Max även i år, men från och med 2024 kan det nog hända ett och annat bland Apples telefoner, det har tidigare även ryktats om en vikbar telefon som Apple utvecklar och som det tydligen går bra för, största nyheten för iPhone 15 väntas förmodligen bli USB-C.

KällaBloomberg
Tidigare artikelDags för lite nya gameplay från Tekken 8
Nästa artikelÄven Dell måste säga upp mycket personal

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn