Harman Kardon tycker det är dags för en ny soundbar och denna gången en soundbar fylld med ny teknik, Citation MultiBeam 1100.

Kan ju inte påstå att Harman Kardon är duktiga med att namnge sina produkter, hursomhelst så heter deras senaste soundbar Citation MultiBeam 1100 som är en liten pryl full med teknik.

Bland annat kommer Citation MultiBeam 1100 med Harmans egna teknologi MultiBeam som består av elva drivers samt två stycken riktade uppåt och detta främst för Dolby Atmos, kort och gott kommer Citation MultiBeam 1100 att kunna erbjuda 3D-surroundljud.

Lite annat kul som Citation MultiBeam 1100 har stöd för är bland annat över 300 olika musikstreamingtjänster, detta via AirPlay, Alexa Multi-room Musik och Chromecast Built-in vilket nästan känns som måsten. Man kopplar in soundbaren till sin TV via HDMI eARC som i sin tur kommer göra en rumskalibrering automatiskt.

Är man sugen på Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 så går den att köpa redan nu i färgerna Winter Grey och Classic Black, prislappen ligger på 10 000 kronor.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 Harman Kardon Citation MultiBeam 1100

Tidigare artikelMicrosoft är redo med Surface Laptop Go 2
Nästa artikelPlaystation Plus spelen i juni bekräftade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn