GTA VI släpps endast på konsol – inget om PC

251

Rockstar Games ser ut att göra samma sak igen med GTA VI som dom gjorde med GTA V, utesluta PC helt i början, men varför?

Nu har vi fått bekräftat att GTA VI är på gång, vi fick vår första trailer och det ser kanske inte helt oväntat väldigt lovande ut.

Men det som fått många att undra och egentligen höja ögonbrynet är att, när väl GTA VI släpps under 2025 (om det nu blir så) så kommer det endast släppas på Playstation 5 och Xbox Series-konsolerna.

PC är ännu en gång uteslutet från en lansering från dag ett, precis som med GTA V. Tittar vi på GTA V så hann spelet släppas på både PS3, Xbox 360, PS4 och Xbox One innan det ens kom till PC.

Vad är det som gör att Rockstar Games utesluter sina spel till PC varje gång? 

Det har börjat spekuleras hejvilt när man tror att GTA VI faktiskt kommer till PC, om spelet nu släpps 2025 till konsol och det dröjer minst ett år till PC så får vi sikta in oss på 2026, har vi riktig otur kanske så sent som 2027.

Hursomhelst så är hypen enorm, med tanke på att trailern har över 100 miljoner visningar på lite mer än 24 timmar visar att intresset ser ut att vara stort.

Tidigare artikelIKEA börjar sälja en ny genvägsknapp
Nästa artikelÅrets ID@Xbox Game Demo Winterfest är igång

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn