Vi på redaktionen vill passa på att önska alla ett Gott Nytt År och berätta lite hur 2016 ser ut för oss.

Året lider mot sitt slut och för Teknikhypes del innebär detta nya tag med nya idéer som ska genomföras och nya möjligheter.

2015 har varit ett relativt tufft år för Teknikhype då det varit en del avhopp i redaktionen samt att jag (Ivan) som chefredaktör fått ta beslut som man helst inte velat men varit tvungen till på grund av olika skäl. Det gick faktiskt såpass långt ett tag att det fanns planer på att lägga ner Teknikhype helt men så blir det alltså inte nu. Istället valde vi att ta oss in på bilbranschen och skapade en dottersida till Teknikhype som går under namnet Autohype där vi varje vecka får in nya biltester samt nyheter inom den branschen.

Under 2016 kommer vi istället att jobba lite annorlunda mot idag där vi bland annat kommer lägga stort fokus på tester och recensioner som blir vår första prioritet och även dela med oss av större nyheter på hemsidan. Sociala medierna kommer vi att ge er mindre uppdateringar såsom trailers, mjukvara-nytt eller om vi läser nått roligt om en ny pryl.

Teknicast (podcast) kommer att fortsätta som vanligt och publiceras varje lördag/söndag precis som tidigare. Vid större events eller mässor kan det bli specialavsnitt och då ibland två avsnitt på en vecka, all den informationen kommer ni att hitta på hemsidan.

När det gäller designen på hemsidan samt logga så har vi lite nya designer på gång men något som tar tid med tanke på tiden men under 2016 så ska dessa implementeras tillsammans med lite nya funktioner som vi länge velat ha på Teknikhype.

Året som gott har som sagt varit tufft men helt klart en lärdom som vi tagit nytta av och ska se till att 2016 blir det året då Teknikhype kommer att växa som aldrig förr. Häng med på denna resan och vi kommer se till att hålla er uppdaterade med det senaste nytt både inom spel och teknik.

Vi kan inte annat än tacka alla er som besökt oss, all support vi fått från alla våra kontakter och allt stöd som nära och kära gällande Teknikhype.

Gott nytt år på er alla så tar vi nya inför 2016!

Tidigare artikelNyhet: Apple vann antal telefoner under granen
Nästa artikelNyhet: Oculus Touch försenas till senare i år

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn