Google har nu släppt sin största uppdatering till Pixel Buds Pro som kommer med flera nya funktioner och förbättringar.

Den största nyheten i denna uppdatering är nog ändå vad Google kallar för Conversation Detection (eller konversationsläge) vilket ska göra att lurarna automatiskt känner av när du pratar och helt enkelt pausa det som spelas i lurarna, för det ska fungera ska Transparency mode vara aktiverat.

Det ska även bli lättare att hålla koll på sin Hearing Wellness när det kommer till hur högt man har det, nivåer på decibel och helt enkelt skydda vår hörsel i den mån som det faktiskt går.

Bluetooth Super Wideband är en annan nyhet vilket gör att rösbandbredden är nu fördubblad och ens egna röst låter mycket bättre, detta tillsammans med Clear Calling som tar bort att bakgrundsljud som inte ska vara där gör att ens samtal med Pixel Buds Pro kan bli riktigt bra.

För att få dessa funktioner som är det version 5.9 som gäller och det ska gå att uppdatera via Pixel Buds-appen, Pixel Buds Pro > Fler inställningar > Firmwareuppdatering.

Använder man sina Pixel Buds Pro med en ChromeOS så ska det nu även finans en webbapp för lurarna så man kan växla mellan brusreducering och transparensläge.

Källa9to5google.com
Tidigare artikelJaguars sista bensindrivna sportbil
Nästa artikelLogitech visar upp nya ergonomiska tangentbordet Wave Keys

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn