Google Pixel Fold

Google satsar på vikbar telefon i form av Pixel Fold som ser ut att bli en intressant telefon, men släpps bara i fåtal länder.

För bara några dagar sedan så bekräftade Google att en Pixel Fold är på gång, men nu har dom gjort en närmare presentation på telefonen på årets Google I/O.

Pixel Fold blir lik Samsungs Galaxy Z Fold med en skärm på utsidan och en större på insidan, utsidan har en skärm på 5,8 tum OLED med upplösning på 2092 x 1080 pixlar, skärmen på insidan har istället en storlek på 7,6 tum och en upplösning på 2208 x 1840 pixlar.

Google Pixel Fold

Under skalet hittar vi inte helt oväntat Googles senaste Tensor G2-chip som ska hålla koll på allt, men framför allt all ny AI som telefonerna får.

När det kommer till kamerorna i Pixel Fold så har inte Google på något sätt valt att hålla tillbaka, istället har man verkligen varit generösa med en huvudsensor på 48 MP, en supervidvinkelsensor på 10,8 MP och tillsist en telefoto också på 10,8 MP.

Det tråkiga är dock att Google planerar att endast lansera Pixel Fold i USA, Japan, Storbritannien och Tyskland till att börja med, prislappen ligger på 1 799 dollar.

Tidigare artikelActivision Blizzard tjänar mer på PC än konsol
Nästa artikelGoogle Pixel 7a är officiell

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn