Fujifilm har nu presenterat uppföljaren till X-T3 där bland annat bildstabiliseringen fått sig ett rejält lyft men även några andra förbättringar.

Fujifilm fortsätter att uppdatera sina redan befintliga kameror och det är dags för X-T3 att få sig ett lyft med nya X-T4 som kommer med flera nyheter.

Vi hittar bland annat en femaxlad bildstabilisering som både fungerar till foto och video. Förutom det så utrustas X-T4 med en ny mekanisk slutare som gör det möjligt att ta 15 bilder i sekunden med full autofokus. Autoexponeringen har också fått sig ett lyft som nu kan ta upp till 300 000 exponeringar.

Fujifilm X-T4

Det sitter dock fortfarande samma sensor i X-T4 som i X-T3 som är en sensor på 26,1 megapixlar som förmodligen kommer räcka gott och väl för dom flesta. Med denna sensorn kan man nu även filma i 4K 60P eller om man vill spela in i 240 bilder per sekund i 1080p.

Batteriet i X-T4 ligger nu på 2 200 mAh vilket gör det möjligt att ta 600 exponeringar vilket är ett lyft från tidigare X-T3 som fick nöja sig med 390 exponeringar. Även skärmen har fått sig ett lyft med högre upplösning 1,62 MP.

Fastän att Fujifilm fått in såpass mycket nytt i kameran så har inte storleken växt till sig, den är några millimeter större samt tjockare men har dock blivit tyngre, från tidigare 52 gram till 603 gram.

Fujifilm X-T4 kommer börja säljas slutet på april och prislappen hamnar på 18 990 kronor.

Fujifilm X-T4

Tidigare artikelLG visar upp ny flaggskeppstelefon V60 ThinQ
Nästa artikelLogitech och Herman Miller startar ett samarbete

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn