Fitbit har tillslut visat upp lite nyheter som denna gången är tre nya enheter som alla ha fokus på hälsa och träning men på olika sätt.

Sense 2 är flaggskepps enheten som inte helt oväntat kommer ha full fokus på hälsan och är en smartklocka. Batteritiden ska enligt Fitbit vara på flera dagar. En av nyheterna med Sense 2 är att den nu är utrustad med Body Response-sensor som blir först ut att ha EDA-skanning vid stress och detta under hela dagen. En annan trevlig nyhet med Sense 2 (äntligen) är att den nu har stöd för Google Pay och Google Maps, något som vi saknat enormt hos FitBit-enheter.

Versa 4 är en enhet som istället fokuserar helt på träning och detta genom att det bland annat finns över 40 olika träningslägen där man kan läsa av sin statistik i realtid. Det finns även en inbyggd GPS och Active Zone Minutes för hålla flåset uppe så mycket som möjligt. Batteritiden ska ligga på ungefär 10 dagar, men detta misstänker jag är om man inte har GPS igång hela tiden.

Inspire 3 är den billigaste modellen och denna har som fokus att hålla koll på hälsan via olika sensorer, utmärkt klocka för dom äldre med basic-funktioner.

Prislappen samt när dessa enheter släpps ser ut som följande:

  • Sense 2 – börjar säljas slutet på september – 3 199 kronor
  • Versa 4 – börjar säljas slutet på september – 2 499 kronor
  • Inspire 3 – börjar säljas mitten på september – 999 kronor

Fitbit Sense 2 Versa 4 Inspire 3

Tidigare artikelThe Devil In Me har ett släppdatum
Nästa artikelSläpptrailer för The Last of Us: Part I

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn