Behesda var först ut med presskonferens inför E3 2015 och vi fick ta de lav en del nyheter samt trailers.

Fallout 4

Hela presskonferensen avslutades egentligen med Fallout 4 och här fick vi oss en demonstration för att skapa sin karaktär och ta sig igenom första delen i spelet. Vi får oss en liten genomgång om vad dom viktiga delarna kommer att vara samt lite annat smått och gott.

Utvecklarna har även tagit fram vad dom kallar för ”Pipboy” som är spelets så kallade ”smartwatch” fast i lite större storlek och används ofta i spelet, nu har man alltså tagit fram en som man kan ha på sig under tiden man spelar och använda sin smartphone som en skärm. Man har alltså gjort så att det ska se identiskt ut i verkligheten som i spelet.

Det bekräftades även att spelet kommer släppas till PC,PS4 samt Xbox One den 10 november.

Fallout Shelter

Men orkar man inte vänta till 10 november eller helt enkelt måste få i sig lite Fallout så har Bethesda även tagit fram ett mobilspel som heter Fallout Shelter, trail kan ni se nedan.

 

DOOM

Vad vore en presskonferens från Bethesda utan att vi får se och höra mer om DOOM som så många väntar på. Man kommer kunna skapa sina egna banor samt att man tar tillbak FPS-spel till det snabba spelandet och visst går det snabbt, se själva.

Vill ni se lite mer gameplay av spelet så rekommenderas videon nedan då vi får se hur man tar sig igenom ett par omgångar i detta blodrika spel.

Dishonored 2

Som det så länge har ryktats om så till slut bekräftades alltså Dishonored 2. I uppföljaren kommer man spela som både Corvo samt Emily Kaldwin som är prinsessan från första spelet som fick se sina föräldrar bli mördare.

Spelet kommer till PC, PS4 samt Xbox one men något datum finns det ännu inte.

Istället för ett datum fick vi istället bekräftat att Dishonored: Definitive Edition släpps som är första spelet fast uppdaterad med grafik samt alla DLC som släppts hittills. Detta spel kommer till PS4 samt Xbox One nån gång till hösten.

Elder Scrolls: Legends

Bethesda visade även upp ett nytt spel och det blir kortspel med lite mer strategi-tänk denna gången.

Det kommer att vara free-to-play så vi misstänker man kommer kunna köpa kort, kortpaket m.m. Spelet släpps först och främst till PC nån gång senare i år.

 

Tidigare artikelRykte: Razer köper upp Ouya
Nästa artikelNyhet: Google visar upp Youtube Gaming

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn