EA bjöd oss på en del nyheter men gav oss mest mer kött på benen på efterlängtade spel såsom Star Wars: Battlefront.

EA hade en hel del att visa oss och då gällde det både nya men även ”gamla” spel som vi redan hört talas om. Det som vi mest såg fram emot var nog gameplay från Star Wars: Battlefront och äntligen fick vi de.

Mirror’s Edge Catalyst

DICE har fullt upp men det betyder inte att man snålar på kvalitén utan visar toppkvalitet precis som vi är vana vid. Spelet utspelar sig i staden City of Glass där mannen vid namn Gabriel Kruger är mannen som styr staden.

Man spelar ännu en gång som Faith som hamnar i mer trubbel än någonsin.

Spelet släpps till PC, PS4 samt Xbox One den 25:e februari.

The Old Republic-expansionen

Star Wars: The Old Republic lever vidare och nu har ännu en expansion bekräftats där vi denna gången får en ny story att ta del av, något som fansen sökt efter enligt Bioware.

Expansionen heter Knights of the Fallen Empire och släpps den 27:e oktober. Expansionen kommer vara gratis för prenumeranter och man kommer kunna skapa nya karaktärer direkt från level 60.

 

Mass Effect: Andromeda

Nästa Mass Effect är långt ifrån färdigt men vi fick ta del av en första trailer för spelet som är planerat att bli klart lagom till julhandeln 2016.

 

Need for Speed

Ett nytt Need for Speed är under utveckling och här kommer det finnas en hel del att göra, allt från att modifiera bilar till att skapa sin egen story i spelet. Spelet väntas komma till PC,PS4 samt Xbox One den 3:e november.

 

Star Wars: Battlefront

Vi vet redan att spelet släpps 17 november men hur ser spelet ut i gameplay? Nu har DICE visat upp hur det kommer att se ut när vi spelar och med kartor upp till 40 spelare kan det inte bli annat än krig och explosioner på kartan och denna gången med Star Wars i grunden.

Se själva!!

Unravel

Unravel utvecklas av svenska Coldwood som har sin studio i Umeå och får stort stöd av EA. Unravel är ett plattformsspel som har en hel del pussel och man spelar som karaktären Yarnys som använder trådar och garn för att ta sig igenom olika hinder som blir allt svårare ju längre in i spelet man kommer.

 

Tidigare artikelE2015: Xbox One får en ny handkontroll
Nästa artikelE2015: Sony nyheter från E3 del 1

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn