Precis som Microsoft lovade förra året så har Dune-expansionen till Microsoft Flight Simulator släpps, lagom till andra filmens premiär.

Det kommer garanterat bli en hel del snack om Dune dom närmaste veckorna med tanke på att Dune Part II har biopremiär 27 februari.

Precis som vi blev lovade förra året så har nu Dune-expansionen till Microsoft Flight Simulator släpps som kommer bestå av en helt nytt flygande skepp i form av Royal Atreides Ornithopter från filmen.

Utöver detta så får vi även tre nya handledningar som är att lyfta, landa och fritt fall med skeppet. Detta är helt klart ett måste om man är ett fan av Dune men ännu mer av Royal Atreides Ornithopter.

Förutom att expansionen släppts helt gratis till alla som äger spelet, så har det även tagits fram lite hårdvara för att fira detta. Vi hittar en hållare för Xbox Series S samt handkontrollen, med hjälp av magnetism så svävar detta och ser riktigt snyggt ut.

Detta är dock inget som Microsoft kommer att sälja utan istället kommer man kunna vinna detta på Xbox egna X-konto, hur ni vinner kan ni läsa mer om här.

Tidigare artikelNothing bjuder in till ett Phone 2a-event
Nästa artikelSons of the Forest lanseringstrailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn