Diablo 4 Blizzard

Blizzard ser ut att ha stora planer med Diablo 4 och det är kanske inte så konstigt, dom har chansen att visa vad dom går för igen.

Hypen för Diablo 4 är väldigt blandad, det finns en stor skara som är extremt peppade för det nya Diablo men sen finns det gamla fans som är oroliga och inte vågar hoppas allt för mycket, det har varit alldeles för många besvikelser från Blizzards sida.

Men i en ny intervju med Eurogamer så berättar Diablo 4 regissör att dom har stora planer för spelet och att dom redan nu har planer på att bygga ut spelet med nytt innehåll i form av expansioner, större uppdateringar och betal-innehåll (förstås).

”And our live service, which will feature seasons every three months that include major new seasonal features on a much grander scale than we’ve seen in things like Diablo 3, because again, all the people building the game are going to be working on seasons, working on expansions. And yes, it will feature a season pass that will serve as a companion to each season and its seasonal features.”

Exakt hur detta kommer gå till samt hur ofta dessa uppdateringar samt innehåll faktiskt kommer att släppas återstår att se, end-game för ett spel som Diablo 4 är oerhört viktigt och kan vara avgörande om det blir ett lyckat spel eller inte.

Den 6 juni 2023 släpps Diablo 4 och då får vi svar på de flesta frågorna.

KällaEurogamer
Tidigare artikelHogwarts Legacy har både gått guld och försenas
Nästa artikelApple satellit-SOS finns nu i fler länder

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn