Det har varit mycket snack om Twitter senaste veckorna och nu har Elon musk visat upp lite mer av det ”nya Twitter”, bra eller dåligt?

Elon Musk vill verkligen röra om i grytan rejält hos Twitter och detta främst för att göra om plattformen och lägga till fler funktioner, allt detta på kort tid.

Twitter 2.0, the everything app som Elon valt att kalla detta har en vision att vi ska ha en app som är mycket mer än bara korta meddelanden i form av tweets. Det ska bli en app som erbjuder lite allt möjligt, förmodligen inspiration från kinesiska gigant-appen WeChat som är en chat kineserna inte klarar sig utan och där dom har i stort sett allt dom behöver.

Elon har tidigare sagt att video är lite av framtiden och detta är något Twitter MÅSTE erbjuda, det ska vara långa videos där Twitter ska dela annonsintäkterna med kreatörerna.

När det gäller att kommunicera med varandra och meddelanden vill Elon göra detta mycket bättre, det ska bland annat vara krypterat bättre samt att det ska finnas stöd för röst och videochat direkt i appen.

Detta är bara några av nyheterna som Twitter 2.0 ska erbjuda, Elon verkar ha bra saker på gång till appen och nu händer det faktiskt saker och ting där, vi får bara se om det håller hela vägen och om den blir någon lönsamhet i det i slutändan.

Twitter

KällaTwitter
Tidigare artikelArlo presenterar sin nya kamera Pro 5S 2K
Nästa artikelThe Super Mario Bros. Movie riktigt trailer är här

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn