Först blev vi lovade ett multiplayer till Cyberpunk 2077, men nu meddelar CD Projekt Red att man skrotat dessa planer helt.

CD projekt Red har verkligen haft en rejäl uppförsbacke med Cyberpunk 2077, det blev en rejäl flopp vid lanseringen 2020, men sedan dessa har dom jobbat på bra med att uppdatera spelet och få ”ordning på det” på olika sätt. Spelet är fortfarande inte helt problemfritt men det är betydligt bättre än det var från dag ett.

Något som vi blev lovade var att multiplayer är på gång till Cyberpunk 2077, men inte längre. CD Projekt Red meddelar nu att man väljer att skrota alla planer med multiplayer-läget och istället gå vidare med andra Cyberpunk-spel samt Witcher som studion jobbar på. All fokus har gått till att ”laga” spelet och detta gjorde att multiplayer-läget har flyttats bakåt hela tiden och nu tillslut skrotats helt.

CD projekt Red är nog med att säga att dom inte utesluter multiplayer helt i Cyberpunk 2077-världen så vi kanske kan få se detta i kommande uppföljare eller dylikt. Nu hoppas vi bara att kommande nya titlar från CD projekt red inte blir samma flopp som Cyberpunk 2077 tyvärr blev.

Tidigare artikelGoogle Pixel 7-serien har inbyggd VPN
Nästa artikelVad sökte vi på Google under 2022?

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn