Creative är bäst på ljud, det är det dom kan bäst och nu har dom äntligen visat upp en ljudmixer som klarar av det mesta.

Creative Live Audio A3 är en mixer som vi har väntat på rätt så länge, främst för att denna mixer faktiskt har stöd för XLR-mikrofoner vilket tidigare har saknats. Vi har även stöd för 24-bitars inspelning och uppspelning för bästa möjliga kvalitet.

Live Audio A3 har gott om I/O-anslutningar vilket i sin tur ska kunna ge en direktövervakning med noll latens (alltså ingen fördröjning alls). Detta är en perfekt för musiker, content-skapare och självklart även streamers.

Creative Live Audio A3

Det kommer även finnas stöd att kunna ljudmixa direkt till en telefon tack vare en dedikerad enhetskanal tack vare Live Audio A3 4-kanals ljudmixer.

På framsidan så hittar vi två stycken hörlursuttag som har individuella volymkontroller, men även en kombojack som har inbyggd mikrofonförstärkare med Hi-Z-switch.

Creative Live Audio A3 kommer att fungera lika bra på Windows som på Mac om det är ett måste. Ström och all dataöverföring sker via USB-C, det går att få till en stilren setup med denna mixer.

Är man sugen på Creative Live Audio A3 så går det att köpa redan nu via Creatives egna hemsida, prislappen ligger på 169,99 euro.

Creative Live Audio A3 Creative Live Audio A3 Creative Live Audio A3

Källanordic.creative.com
Tidigare artikelTesla har nått en ny milstolpe i Europa
Nästa artikelSystemkraven för Alan Wake 2 har släppts

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn