Counter-Strike 2

Från att vara ett rykte för bara en vecka sedan till att nu faktiskt släppas gick fort och det finns en hel del nyheter att se fram emot.

Jag trodde ärligt talat aldrig dagen skulle komma där vi får ett Counter-Strike 2, men visst blev det så. Valve har nu offentliggjort ett Counter-Strike 2 som är byggt på Valve Source 2-motor som har flera fördelar.

Dom största nyheterna i Counter-Strike 2 är inte bara att grafiken blivit bättre med bättre ljus och mer detaljer, även karaktärerna kommer att få sig en uppdatering i form av nya animationer samt mer detaljer. Grafiskt så är det nog ändå röken i spelet som fått sig det största lyftet som ska vara mer realistiskt och mer detaljerat kan ni se i klippet nedan.

Den kanske viktigaste uppdateringen i Counter-Strike 2 är nog ändå sub-tick updates vilket gör att det är betydligt lägre om ingen alls tick, inga fördröjningar och vi kan inte längre skylla på att det är 128 tick, se klipp nedan för mer detaljerad information.

Sist men inte minst just nu så har vi även lite nya banor att ta oss an men även våra klassiska banor har fått sig ett lyft, i vissa fall ett rejält sådant, men det finns vissa banor som fortfarande behåller sin gamla design, men dessa kommer nästan garanterat att ändras framöver.

Counter-Strike 2 går i nuläget endast att spelas av spelare som Valve bjudit in, man kan väl se det lite som en early access för att rensa bland buggar och balanseringar, men dom har som mål att släppa spelet till alla sommaren 2023.

Tidigare artikelOppo Find X6 Pro imponerar med sin hårdvara
Nästa artikelNothing har nu presenterat Ear 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn