Cities: Skylines 2 har bekräftats!

Under Paradox show så hade dom med sig en överraskning inte många var beredda på, Cities: Skylines 2 har utannonserats och släpps i år.

Första Cities: Skylines släpptes 2015 och det blev ett spel som många saknat efter att Simcity egentligen aldrig fick något uppföljare som man gav sig på.

Sedan Cities: Skylines släpptes har det kommit en hel del expansioner och nytt material till spelet, men det märks att spelet är utdaterad när det kommer till grafiken och AI:n i spelet.

En uppföljare får vi, Cities: Skylines 2 har nu bekräftats. Stadsbyggarsimulatorn utvecklas av samma som första spelet som är finska Colossal Order och detta med all rätt då dom garanterat fått en hel del kunskap från första spelet, studion säger bland annat att Cities: Skylines 2 blir ”den mest realistiska stadsbyggarsimulatorn -någonsin” och jag tror på dom.

Det som kanske överraskade mest är att Cities: Skylines 2 är planerat att släppas redan i år och då till PC, PS5 och Xbox Series. Men som vi vet kan saker och ting försenas vilket har blivit allt vanligare i denna branschen.

Tidigare artikelIKEA släpper en unik högtalare för barn
Nästa artikelMicrosoft väljer att ge Outlook till MacOS gratis

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn