Boddie heter en ny smartwatch som är under utveckling för iOS och Androidenheter som lever upp till att vara just smart.

Indiegogo är en sida för de som har en produkt under utveckling och som behöver uppmärksamhet eller bidrag av personer som vill stödja projektet. Dit har skaparna av Boddie sökt sig och har lagt ut en film på sin hemsida om deras nya smartwatch. De lovar de att de kommer återställa balansen i ditt liv.

Det som gör Boddie till en utstickare bland alla kommande smartwatch är att den går att använda med en Android eller iOS-enhet.  Klockan ser inte ut som en traditionell klocka utan ser istället mer futuristisk ut.

Det visar alla olika sorters notifieringar som SMS, e-post, kalender mm. Den läser även upp SMS eller e-post om du inte orkar läsa. Det går styra musiken i mobilen genom att byta låt och ändra volym. Att träna med Boddie går bra då den fungerar som en GPS-klocka och följer din runda samt ger all information efter träningen.

Med andra ord så har Boddie mängder av funktioner men en av de smarta funktioner som de andra tillverkarna inte har är att det går att spåra sin mobil om den skulle bli stulen, och även låsa mobilen helt så en blir oanvändbar. Med mycket teknik runt sig kan det vara skönt att koppla ifrån och här kommer det andra smarta. Displayen går att vrida upp och ner och då stängs allt av. Batteritiden verkar lovande då de säger att den håller i cirka sju dagar på en laddning till skillnad från alla andra som behövs laddas dagligen.

Den har en 1.44-tums skärm med olika sensorer  som, accelerometer, gyroskop och två termometrar samt en digital kompass och är även utrustad med Bluetooth 4.0 .

För mer information se videon nedan och vill man bidra med pengar går det bra via deras hemsida

Källa: IntoMobile

Tidigare artikelNyhet: Acer släpper tunna datorer med 4:e gen processorer
Nästa artikelTH Tycker: Inför E3 2013

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn