The Elder Scrolls har hunnit fylla 30 år och för att fira detta lite har Bethesda retats lite med oss om kommande The Elder Scrolls VI.

Vi vet ju sedan sex år tillbaka att The Elder Scrolls VI är på gång och Bethesda bekräftade själva förra året att efter Starfield lanseringen är det full fokus på just The Elder Scrolls VI.

Senast vi fick ett The Elder Scrolls-spel var faktiskt Skyrim som släpptes 2011 första gången, så vi vill mer än gärna ha ett spel i Tamriel-världen.

Nu har Bethesda själva bekräftat i ett X/Tweet att dom har börjat spela en väldigt tidig version av The Elder Scrolls VI, men dom har alltså något att spela på av spelet vilket känns lovande, vi får hoppas att buggar från denna tidiga version inte följer med i fullversionen.

Last but not least, yes, we are in development on the next chapter – The Elder Scrolls VI. Even now, returning to Tamriel and playing early builds has us filled with the same joy, excitement and promise of adventure.

Men fastän att Bethesda spelar på en tidig version av The Elder Scrolls VI så kan jag tänka mig att detta spelet är minst två om inte tre år bort. Men vi säger som vi alltid säger till spelutvecklare, ta er tiden och gör ett bra spel istället för en buggfest som Bethesda tyvärr gjort sig kända för, men kanske kan dom vända på detta i samband med The Elder Scrolls VI.

 

Tidigare artikelFortnite får förstapersonsläge inom kort
Nästa artikelNya Arlo Essential har släppts i Sverige

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn