Bespoke utgör en unik kombination av teknologi och kreativ design som lyfter heminredningen och köket samtidigt som den håller maten färsk längre.

Produktserien Bespoke består av två olika modeller, En 1-dörrskyl och en 1-dörrsfrys i fyra olika färger samt två texturer. Färgerna som man kan välja mellan är beige, sky blue, navy och lavender. De tre första har en matt yta som passar utmärkt för den som söker en nedtonad textur utan reflektion.

Den sistnämnda har en glansig yta som passar för den som uppskattar en mer polerad textur.

Bespoke_navy2_teknikhype

Förutom att Bespoke är snygg och elegant så har den en del funktioner som ger en konsekvent och effektiv kylning. Vilket hjälper att hålla livsmedel färska längre.

  • Bespoke har en lagringskapacitet på 385 liter i kylskåpet och 315 liter i frysskåpet. Detta ger gott om utrymme att förvara livsmedel och enkelt att organisera.
  • Den har även en No Frost teknologi som hjälper att hålla en jämn temperatur för att förbättra luftcirkulationen. Det förebygger behovet av att avfrosta kylen eller frysen och minskar risken för att is bildas på dina livsmedel.
  • Bespoke har en all around cooling som ger en jämn kyla i varje del av kylskåpet genom att kontinuerligt läsa av och justera temperaturen. Detta innebär att maten får en längre hållbarhet.
  • Den har metal cooling, det är alltså att den fångar upp kall luft och håller kvar den när man öppnar dörren utan att kylan försvinner.
  • Funktionen power freeze kan användas för att automatisk sätta frysen till den lägsta temperaturen för att skapa en mer intensiv våg av kall luft.
Tidigare artikelTest: WD_Black P50
Nästa artikelSystemkraven för Yakuza: Like a Dragon

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn