Det har läckt ut till höger och vänster om Beats Studio Buds som nu tillslut har presenterats och här har vi Airpods i ny form.

Tillslut så är Beats Studio Buds presenterats och här har vi ett par nya truewireless-lurar som till funktionerna påminner mycket om Airpods från Apple.

Beats Studio Buds är bland annat fuktskyddade tack vare IPX4-klassning men utöver att vara tåliga så har Apple/Beats lyckats utrusta Studio Buds med brusreducering som med största sannolikhet påminner om samma lösning som Airpods Pro har. Som vanligt så vill inte Beats snåla på ljudet och med element på 8,2 millimeter kan vi nog räkna med lite tryck i örat fastän såpass små lurar.

Batteritiden på Studio Buds ska ligga på ungefär åtta timmar och etuiet som dom ligger ska ge totalt 24 timmars speltid, har man dock brusreduceringen igång hela tiden får man nöja sig med fem timmar och 15 timmar totalt.

Studio Buds kommer att släppas i tre olika färger svart, röd och vit färg. Beats Studio Buds kommer att kosta 1 595 kronor.

Beats Studio Buds Beats Studio Buds Beats Studio Buds

Tidigare artikelÄntligen ny trailer för Zelda: Breath of the Wild 2
Nästa artikelNintendo har tillslut utannonserat ett nytt Metroid

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn