EA och Dice har fullt upp med Battlefield 6 som det ser ut nu då deras nuvarande projekt avslutas en efter en, Battlefield V och Battlefront II har gjort sitt.

Nyligen skrev jag om att Dice känner sig färdiga med Battlefield V till sommaren då sista stora uppdateringen ska släppas.

Nu verkar det även som att Dice är färdiga med Battlefront II efter att dom släpps sista stora uppdateringen med mer innehåll, The Battle of Scarif. Det diskuteras även om att EA kanske tappat sitt Star Wars-licens då företaget haft ett och annat problem med sina Star Wars-spel.

Men att dom skulle jobba på Battlefield 6 (ej bekräftat namn) nu är det nog ingen tvekan om och som det ser ut nu så siktar dom in sig på att lansera spelet nästa år, detta enligt en talesperson berättat detta till Video Games Cronicle:

Longer term, the studio is focused on the future of Battlefield that we’ll be bringing to players in 2021.

Jag är även ganska så säker på att Battlefield 6 kommer vara ett spel som släpps till nästa generation konsoler och det grafiska kommer med säkerhet att skruvas upp ytterligare, något som Dice alltid varit duktiga på.

Så ett nytt Battlefield nästa år vore inte helt fel, hoppas bara dom väljer att göra rätt nu och inte samma misstag som med Battlefield 1 och V.

Tidigare artikelPlaystation Plus spelen i maj skippar action
Nästa artikelAssassin’s Creed Valhalla har utannonserats

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn