C7 Chromebook för högre RAM, batteri tid och tyvärr priset också

Acer C7 Chromebook är nu lite bättre, lite ”vassare”.
Med en höjning till 4GB RAM ifrån sina tidigare 2GB så skall den inte så dyra men ändå smakfulla Chromebooken kunna ta hand om fler applikationer samtidigt. Den nya modellen levereras med ett 6-cells batteri som håller i upp till 6 timmar, istället för 4-cells batteriet som var med i den ursprungliga modellen. Lite tråkigt är det att Acer inte kunde göra denna uppgradering utan en sådan stor prisskillnad, ifrån $199 till $279.

C7an är nu dyrare än Samsung’s Chromebook som ligger på $249 och är billigare, tunnare och håller batteriet i liv längre, men C7an är inte allt för långt borta ändå;

Samsung’s Chromebook innehåller en 16GB hårddisk medans Acer kommer med en 320 GB plus en Intel Celeron 847 som nu är packad med 4Gb ram så är den lite kraftullare än Samsung’s ARM SoC.

Den nya C710-2055 kostar $279 och i början så hamnar den på Acer’s kommersiella marknad, med det priset så blir det oturligt nog inget direkt ”impulsköpande” av datorn. Ursprungs C7an blev en stor hit bland utbildnings-skaran.

Källa: techcrunch.com

Tidigare artikelNyhet: Nytt DLC till Dishonored
Nästa artikelNyhet: Andy Rubin lämnar Android

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn