Ashes of Creation flyttar över till Unreal Engine 5

174

Ashes of Creation har fram tills nu skapats i Unreal Engine 4, men nu meddelar utvecklarna att man går över till femman.

Ashes of Creation är och ser ut att kunna bli nästa stora genombrott inom MMORPG, detta är något många hoppas på och som än så länge ser lovande ut.

Men den stora nyheten denna gången är att Ashes of Creation kommer utvecklas i Unreal Engine 5 framöver och detta efter att man fram tills nu gjort detta i UE4, man går helt enkelt över till en ny och modernare grafikmotor.

Ashes of Creation är fortfarande enligt creative director själv i alfastadiet och att övergången till UE5 fortfarande inte är färdig men på god väg. Det som kommer bli bättre är bland annat ljussättningen i spelet samt enklare att skapa olika modeller vilket ska kunna öka upp utvecklingen av Ashes of Creation.

Ashes of Creation har tyvärr inget släppdatum i nuläget, men flera alfa- och betatester är planerade under 2022, utvecklarna har själva sagt att dom släpper spelet när dom känner att det är såpass färdigt att släppas.

Tidigare artikelVilket spel har årets bästa grafik?
Nästa artikelSamsung släpper One UI 4 till fler modeller

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn