Nytt år vilket bland annat betyder en massa nya spel att se fram emot! Många är det och vi har tagit fram 20 av de som vi mest ser fram emot.

1. Uncharted 4: Thief’s End

Då är det dags för Playstation att ta sig an ett Uncharted och redan nu sägs det bli de sista Uncharted i serien, men vågar vi tro på det?

Naughty dog har gjort spelet ännu bättre grafikmässigt, otroliga miljöer och en story vi sent kommer glömma. Tyvärr finns ännu inge exakt datum förutom att 2015 blir året då spelet ska släppas.

Släppdatum: 2015

Konsol: PS4

Utvecklare: Naughty Dog

2. Mario Maker

Har ni alltid önskat att ni kunnat bygga era egna Super Mario-banor? Nintendo har lyssnat och skapar nu ett spel som gör det möjligt att skapa sina egna banor i en Mario-värld dom flesta växt upp med eller i alla fall känner till.

Och inte nog med de så kommer man med ett enkelt knapptryck kunna växla mellan första Super Mario bros, till de senaste New Super Mario Bros där det i slutändan inte kommer finnas några hinder, eller?

Släppdatum: 2015

Konsol: Wii U

Utvecklare: Nintendo

3. Mortal Kombat X

Mortal Kombat har inte överraskat särskilt mycket dom senaste åren men ändå skapar detta spel en nyfikenhet vilket gör det svårt att inte ta med det på listan.

Hur kan vi nånsin glömma ”Finish Him!”

Släppdatum: 14 April

Konsol: PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One

Utvecklare: NetherRealm

4. Mighty No.9

Mannen bakom Mega Man försöker sig på något nytt och har via Kickstarter börjat utveckla detta spel. För en gång skulle har vi här ett spel som kommer att släppas på samtliga konsoler som är aktuella just nu.

Släppdatum: 2015

Konsol: Samtliga

Utvecklare: Comcept

5. Project Cars

Under 2014 fick vi ta del av en del bilspel som kanske inte var mycket att hylla. Även 2015 har en del att erbjuda och ett av dom blir Project Cars som fått sig en hel del uppmärksamhet och även försenats rejält, hoppas kvalitén håller bara.

Släppdatum: 30 mars

Konsol: PC/PS4/Xbox One/Wii U

Utvecklare: Slihtly Mad Studios

6. Dying Light

Gänget bakom Dead Island fortsätter med Zombies och denna gången blir det en blandning av zombieslakt och Parkour där vi får vara med om miljöer och en story vi aldrig tidigare skådat. Spelet har försenats inte bara en gång och förväntningarna är enorma.

Släppdatum: 30 Januari

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: Techland

7. The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt har länge jobbat på sitt rollspel med monsterjägaren Geralt, efter att konstaterat att spelet hade för många buggar valde man att flytta datumet vilket vi tror dom flesta kommer uppskatta. Kan detta vara ett av årets mest efterlängtade spel?

Släppdatum: 19 Maj

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: CD Projekt

8. The Order: 1886

Ett steampunk- inspirerat spel som utspelar sig på 1800-talet där vi bland annat få slåss mot varulvar och som vanligt fiender som vill ta över världen.

Släppdatum: 20 Februari

Konsol: PS4

Utvecklare: Ready at Dawn/Sony

9. Battlefield: Hardline

Dags för ett nytt Battlefield och denna gången är det inte svenska DICE som står för detta utan Visceral som vi tidigare fått se utveckla Dead Space. Ett spel som tar detta krigsfält till storstäderna och skapar något helt nytt inom Battlefield-världen.

Släppdatum: 19 Mars

Konsol: PC/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One

Utvecklare: Visceral Games

10. Bloodborne

Dark Souls har gjort sitt och samma utvecklare har nu skapat Bloodborne där man varken har snålat på blod eller annat som har med ”slakt” att göra.

Släppdatum: 25 Mars

Konsol: PS4

Utvecklare: From Software/Sony

11. Batman: Arkham Knight

Rocksteady gör en comeback när det gäller Batman och enligt de få trailers vi fått se hittills så ser det bättre ut än nånsin. Kan detta bli sista Batman-spel som vi ser från Rocksteady tro?

Släppdatum: 6 Juni

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: Rocksteady Studios

12. The Division

Svenska Massive skapar ett spel som ska erbjuda de mesta när det gäller både grafik,ljud och story. En värld som har blivit ödelagd av någon typ av sjukdom, zombies? Nja, kanske inte riktigt men något är fel.

Släppdatum: 2015

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: Massive Entertainment

13. The Legend of Zelda: Wii U

Ett av årets kanske i Nintendos historia mest efterlängtade spel är ett nytt Zelda och detta då till Wii U. Vi vet redan nu att det blir en öppenvärld men när får vi se mer, höra mer och när får vi spela!?

Släppdatum: 2015(?)

Konsol: Wii U

Utvecklare: Nintendo

14. No Man’s Sky

Vem har inte önskat om att spela ett spel där ens universum är oändligt och man kan besöka alla möjliga olika slags platser. Ett spel som känns bli så stort som bara fantasin kan stoppa en.

Släppdatum: 2015

Konsol: PC/PS4

Utvecklare: Hello Games

15. Quantum Break

Quantum Break har fått blandade känslor av många med finnarna bakom Alan Awake vill prova på något nytt och det lilla vi sett hittills ser det lovande ut, hoppas bara att vi får se mer innan släpp för att skapa en större hype.

Släppdatum: Q2 2015

Konsol: Xbox One

Utvecklare: Remedy Entertainment

16. Star Wars: Battlefront

Den svenska studion DICE kanske har tagit på sig ett uppdrag dom kommer ångra, eller kanske även tvärtom. Star Wars: Battlefront är under utveckling och det är lovat att vi ska få se betydligt mer från spelet under 2015, kan vi ha tur att spelet blir färdigt innan årets slut?

Släppdatum: 2015

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: DICE

17. Rainbow Six: Siege

Ubisoft överraskade under 2014 med att avslöja en comeback när det gäller Rainbow Six och trailern vi fick se då ser det helt klart lovande ut och denna gången är det taktik som gäller. Vi får hoppas bara att dom hinner klart under 2015.

Släppdatum: 2015

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: Ubisoft Montreal

18. Overwatch

Blizzard överraskade under Blizzcon 2014 där dom utannonserade ett helt nytt spel inom en ny genre för Blizzard. Många hade hoppats på en uppföljare till World of Warcraft men istället fick vi ett lagbaserat shooter-spel som enligt oss och många andra påminde en hel del om Team Fortress 2. Vi får se om Blizzard lyckas ännu en gång med ett nytt spel.

Släppdatum: 2015

Konsol: PC

Utvecklare: Blizzard Entertainment

19. Evolve

Left 4 Dead blev en super succé och skaparna bakom de kommer nu med Evolve där man tänker lite annorlunda inom shooter-genre och har möjligheten till att spela de stora monstret som nog många alltid velat prova på. Hoppas bara att intresset och kvalitén håller.

Släppdatum: 10 februari

Konsol: PC/PS4/Xbox One

Utvecklare: Turtle Rock Studios

20. Yoshi’s Wolly World

När vi får höra om Nintendos gulliga spel kan vi inte sluta tänka på dom, äntligen får även Yoshi gå ut på även tur bland trådar och garn. Hoppas bara att längtan inte blir allt för lång bara.

Släppdatum: 2015

Konsol: Wii U

Utvecklare: Nintendo

Tidigare artikelGott nytt (teknik)år!
Nästa artikelNyhet: Presskonferenser på CES 2015

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn