För de som spelar spel på Xbox One är ju spelen den viktigaste biten av underhållningen. Vilka är de bästa och mest efterlängtade spelen?

Nedan har vi listat de 9 mest efterlängtade spelen som bara kommer till Xbox One som vi känner till just nu.

Inside

Släppdatum: Första halvåret 2015

Inside

Från skaparna av Limbo kommer nu Inside, ett liknande Limbo-spel med 2D perspektiv. Men skillnaden är att nu är det finns andra människor som befolkar spelet, åtminstone enligt trailern. Med allt mörker i spelet förväntas det inte att det kommer att vara olika pusslen i miljön som man måste klara av, vilket är väldigt beskrivna som väldigt svåra.

Halo 5: Guardians

Släppdatum: October 27, 2015

Halo5

I år kommer nästa episka kapitel i en av världens mest älskade FPS-spel. Halo är ju nästan ett synonym för Xbox, så för Microsoft är Halo 5: Guardians väldigt stort. I dagsläget har väldigt lite information blivit släppt om spelet, men mer behövs inte för att visa att Halo 5: Guardians kommer bli väldigt populärt.

Cuphead

Släppdatum: 2015

cuphead

Cuphead kan vara årets konstigaste spel. Det ser inte ens ut som ett spel, det ser mer ut som en tecknad film. Men Cuphead, är huvudkaraktären, och han gjorde en deal med djävulen och måste nu klara av alla bossar för att betala tillbaka skulden. Spelet går ut på att springa runt och avfyra projektiler för att döda fiender. Alla bossarna är stora, med väldigt breda förmågor och snabba rörelser.

Spelet ser dock inte ut som något annat på marknaden, men är förhoppningsvis lika roligt att spela som det ser ut. Ett måste för Xbox One-spelare!

Fable Legends

Släppdatum: 2015

fable

Fable är också ett spel som har varit med Xbox ett bra tag. Som i ett vanligt fantasy spel börjar man karaktären som en okänd och jobbar sig sedan uppåt för att bli känd, antingen via hjältedåd eller vara en fiende. Fable Legends utspelar sig i samma värld som förut, Albion, men är ändå annorlunda från de tidigare spelen. Förut var Fable ett single-player spel, men Fabel Legends är ett multiplayer spel.

Fyra spelare kan ta på sig rollen som hjälte medan den femte är fiende. Fienden i spelet ska sätta upp fiender, äventyret och uppdraget med olika fällor som hjältarna kan kliva på.

Quantum Break

Släppdatum: Tidigt 2016

Quantum-Break

Skaparna som gav oss Max Payne och Alan Wake kommer nu med Quantum Break. Ett third-person skjutspel som skapas vid sidan om av tv-serien med samma namn. Spelet går ut på att man spelar en del av spelet och tittar sen på ett avsnitt av tv-serien, sen är det bara att repetera. Några scener ur tv-serien presenteras på ett vis, kan vara rätt eller fel för dig, beroende på vad du valde för väg i spelet. Quantum Break kommer troligen släppas i mitten på nästa år.

Gears of War

Släppdatum: Ännu ej meddelat

GearsofWar

Epic Games gav Xbox 360 fyra olika Gears of War-spel, men nu ger de pinnen till Microsoft så de får göra vad de vill. Det lilla vi vet i dag är att Microsoft litar på Black Tusk Studios att göra ett ny Gears of War titel till Xbox One.

Below

Släppdatum: Ännu ej meddelat

Below

Below är ett top-down aktion äventyr som handlar om en liten hjälte på en enorm okänd ö. Det som är ovanligt med detta spel från andra, är att döden på denna okända ö är permanent. Vilket kortfattat betyder att om man dör, måste man börja om hela spelet. Att använda sig utav den idén kan Capybara Games förlora en massa kunder med, men det får vi se med tiden.

Scalebound

Släppdatum: Ännu ej meddelat

Scalebound

Platinum Games släpper ett nytt spel som kan bli lika stort som deras andra storspel, som till exempel Bayonetta 2 och Metal Gear Rising: Revengeance. Scalebound går ut på att man spelar som en äventyrare som reser till en värld full av stora monster. Under spelets gång blir man vän med en drake som hjälper en att ta ner alla dessa monster. Det är i stort sett allt som berättats om spelet, det har dock släppts en trailer som visar lite.

Crackdown

Släppdatum: Ännu ej meddelat

crackdown

I Crackdown följer vi en futuristisk polis som lever i en korrupt stad full av farliga gäng. I spelets början är man en helt vanlig polis, men tack vare olika uppgraderingen kan man i slutet hoppa från tak till tak och ta ner stora gäng med ensam.

Crackdown är den tredje delen i Crackdown-serien, men det kommer dock inte heta Crackdown 3. Spelet kommer att erbjuda co-op kampanj, förstörbar miljö och använda sig utav Xbox Ones moln tjänst.

Tidigare artikelNyhet: Aria styr smartklockan med hjälp av gester
Nästa artikelNyhet: Sprite -en annorlunda drönare

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn